Petikossa Siniä odotellessa treenasin vähän Tokoa.

Aramiksen kanssa tein BH-koe tottis osuuden niin että palkkasin luoksetulosta. Otin kyllä vaan yhden seuraamisen, irti.

Poncho teki tunnarin niin että vein kapulat etukäteen. Rivi missä oli 12 kpl kapuloita. Oma oli toikavika oikeelta.

Otin koiran autosta ja alkuvirittelyt. Lähti laukalla. Meni hienosti vasempaan päätyyn ja aloitti sieltä haistelun. Haisteli nätisti, ei yrittänyt yhtään maistella. Toi oman varmasti ja laukalla. Loppuasento vähän vino.

merkkiä niin että pallo merkin takana. Näin tehtiin kolme toistoa ja sitten kolme niin että heitin pallon palkaksi.

Kun Sini tuli tehtiin tuomarin esittely jossa Sini oli Ponchon mielestä liian kiva ja karkasi moikkaamaan Siniä. Sitten tehtiin BH-seuraaminen. Aukesi hieman mutta muuten ihan jees.

Liikkestä istuminen niin kuin BH-kokeessa. Seissoi aluksi kokoajan. Luulen että sekotti idariin eikä kunnolla kuunnellut käskyä vaan oletti. Sain kuitenkin istumaan kun katsoin koiraa samalla kun annon käskyn. liikkeestä maahan hyvä, luoksetulo hyvä mutta loppuasento vino. Näihin nyt kiinnitettävä huomitota. Vinottaako aina samaan suuntaan?

Sitten mentiin käymään lenkillä Sinin, Minnin ja Egilin kanssa.

Otin jälki kepit taskuun puoleksi tunnniksi.

Tein keppitreenin Petikon tottiskentälle. Suoraa n.100m. Keppejä 6 kpl. Kaikki nousi varmasti. Alussa Poncho ihmetteli kun kävelytin sen suoraan paalulle ja annoin käskyä ilman että istutin sivulla. Mut sit kun tajusi että jälkeehän tänne tultiin tekee niin jäljesti ihan ok. Joltain oli tippunut kentälle ruokaa ja sitä syötiin matkalla kerran mut muuten hyvin.288524.jpg