Tänään oli sitten taas hieman talvisempi päivä..

Niina tuli katsomaan ja auttamaan treeneissä.

Poncho aloitti seuraamisella, olipas taas innoissaan joka johti pieneen epätarkkuuteen mutta siitä emme ole huolissammme :) parempi näin päin kuin sellaista luumuilua mitä jossain vaiheessa hieman esiintyi. Niina käskytti mikä oli taas kyllä hyvää treeniä. Vähän joissain kohdissa Poncho vilkuili Niinaa mutta ei häiriöitynyt mitenkään pahasti. Sain taas hyviä neuvoja tiettyihin kohtiin.

Otettiin seuraamista heti putkeen toisen karran joka oli ihan hyvä koska koira oli hieman tasasemmassa vireessä.

Sitten ruutu, tarkoitus oli näyttää Niinalle miten Poncho loikkii ruutuu mutta kolmen toiston aikana ei loikkinut yhtään..kumma koira! Välillä loikkii tosi pahasti ja nyt ei sit taas yhtään.. No alustaa joka tapauksessa täytyy vahvistaa. No eihän se siellä ruudussa ole vielä pitkään ollutkaan. Poncho juoksee siitä ohi ja sitten se palaa alustalle. Aikaisempi paikka oli ruudussa taaempana koska välillähän Poncho saatoi ennakoida pysäytystä niin vahvasti että pyöri ruutuun.. on se ehtinyt keksiä vaikka mitä variaatioita tohonkin liikkeeseen!

Sitten sitä luoksetulon jättöä..nousi joka kerta istumaan. Pohdittiin että täytyy opettaa uudestaan varmempi makaaminen sillä on hieman levoton kun jätän. Tätä siis nyt vahvistettava paljon!

Sitten tunnari, toistoja kolme. Niina vei kapulat. Poncho yritti selvästi jäljestää kapulalle. Yhdellä toistolla otti just sen kapulan suuhun missä Niina oli seisonut. Toi kuitenkin joka kerta oman. Teki rauhallisesti töitä johön olen todella tyytyväinen kun Aramis aikoinaa oli sellainen että se aina levautti kaikki kapulat ympäriinsä kun kaahotti paikalle. Toistoja vaan niin eiköhän se siitä.

Sitten kaket. Takapalkka oli noin 2 metrin päässä. Aloitin istumisella. Seisomisesta maahan vinotti tosi paljon. Otin läheltä sitä ja palkkasin eteenpäin että unohtaisi takapalkan. Sain muutaman hyvän toiston. Muuten muut vaihdot hyvät.

Otettin lopuksi vielä luoksetuloa niin että Niina piti kiinni Ponchosta kun halusin nähdä miten se pysähtyy pitkällä matkalla. Ekalla kerralla varasti lelun takaa. Toisella toistolla hyvä pysäytys. Eihän se täysiä sieltä tule mutta ei tarviikkaan. Tolla vauhdilla se jopa ehtii pysähtyäkkin.

Kokonaisuudessaan hyvät treenit. Sain apua just niihin asioihin mihin tarttinkin, kiitos siis Niinalle joka jaksoi tulla seisoskelemaan pakkaseen.

Sitten lähdettiin vielä reilun tunnin lenkille Niinan ja Scot:n kanssa.