Poncho aloitti seuraamisella. Aavistuksen edisti alussa mutta korjasi hyvin paikan. Rytmin vaihdoksia ja pitkää suoraa. Täyskäännökset molempiin suuntiin. Palkkaus käännöksistä. Muutama palkkaus perusasennoista.

Sitten luoksetulo. Otin seisomisen ja maahan menon yhteen putkeen. En kutsunut luokse maahanmenosta vaan palkkasin siitä. Ei takapalkkaa. Seisominen todella hyvä. Hieman epävarmasti lähti tulemaan siitä kun kutsuin. Tuli kuitenkin laukalla. Hieno maahanmeno. Siitä ensin ylenpalttiset sanalliset kehut ja sitten patukka palkaksi. Seuraavalla kerralla pitää ottaa suora ekaksi ja sitten saada nopeutta viimeseen pätkään.

Sitten ruutu :) Ja tänään oli se päivä jolloin alusta meni ruutuun. Olin tehnyt ruudun valmiiksi ja vienyt alustan (n. 5x5cm) ruutuun. Hieman keskikohtaa taaemmaksi. Lumen sekaan. Normaalit alkujutut. Kehuin kun katsoi hyvin ruutua. Merkille vienti ja menin itse lähelle ruutua että näin mihin pysähtyy. Lähetys. Juoksi hyvin ruutuun sisälle, hieman alustasta ohi, huomasi alustan ja meni seisomaan sen päälle :) Kehut ja patukka palkaksi. Toinen toisto niin että kävelin melkein merkille asti ja lähetys, taas hienosti keskelle. Sitten alusta pois ja voi-luokkamaisesti lähetys. Juoksi lujaa ja pysähtyi hienosti keskelle. Sanoin seis-käskyn ja kävelin kohti ja kehuin megapaljon. Patukka revittelyt palkaksi. Nyt olin todalla tyytyväinen tähän treeniin. Ei mitään pahaa saalisloikkaa edes :) Lopuksi ruudun loppuosaa. Eka palkkaamine odottamisesta ruudussa ja toisella "kierroksella" kutsuin luokse. Nyt oli jo hyvä vauhti. Alkuun ihmettteli että mikä juttu tämä on ja tuli varovaisella laukalla. Nyt kuitenkin vauhdilla. Nami kädessä ja kun kohdalla niin pysähdyin ja palkkasin perusasennosta.

Tauon jälkeen merkkiä joka alkaa sujumaan. Täysillä merkille ja hienosti suoristaa, ensin jäi hieman vinoon mutta korjaa hyvin itsensä suoraksi. Toistoja n. 6kpl

Sitten vielä kaukkarit. Takapalkka. Otin koko sarja alkain seisomisesta. Matka n 7 m. Nyt hyvin saisomisesta maahan. Ei vinottanut. Takapalkan täytyy olla tarpeeksi kaukana niin silloin se ei häiritse.

Sitten pari toistoa vasen-käskyä joka alkaa sujumaan. Nyt pitäisi opettaa sitten se oikea..nämä siis agilityä ajatellen.

Aramis otti samoja juttuja kuin ennenkin ja sitten vielä hypyn kiertoa (agi) kierrä-käskyllä.

Poncho pääsi kiertämään myös. Sitten pitäisi opettaa vielä kiertämään hyppy takaa taka-käskyllä. 

Sitten Raisan ja holskujen kanssa lenkille. Olipas Ponchilla ja Kujeella kivaa kun alku ihmettelystä selvittiin :)