Tokoa treenailtu jonkun verran. Kivasti treenit menee. Yritän nyt saada kaikki liikkeet vaan pysymään kasassa. Pilkun viilaaminen jätetään toiseen kertaan. Pitäkää peukkuja että pian se viimoinen ykkönen tulisi!

Agility on kyllä niin kivaa ja niin vaikea laji  no treenit menee ihan jees ja suunnitelmissa ilmoittaa koira agirotuun. Jospa siellä saataisiin jo tuloksiakin aikaiseksi.

Kävin tekee ekan jäljen tälle kesälle tossa pari viikkoa sitten. Ilma aika lämmin. Alusta metsää,kalliota ja polkujen ylityksiä. Vanheni tunnin. Pituus 900 askelta. Jana ehkä 10m. Keppejä 6. Unohdin krepit kotiin joten tämä jälki ajettiin ihan Ponchon nenän mukaan

Alussa meinasi lähteä ilman käskyä joten komensin takaisin. Käskyllä lähti aika varovasti liikkeelle. Meni vähän mutkitellen mutta otti jäljen. Ehkä 10 m päässä oli jäljellä ruokaa palkkana muutamassa askeleessa. Eka keppi hieno ilmaisu maahan. Mega palkka tästä. Sitten vaan humpsuteltiin menemään. En voinut kun seurata koiraa kun en tosiaan muistanut ottaa kreppejä mukaan enkä ihan joka kohdassa muistanut miten jälki menee. Vitos kepistä meinas mennä yli. Silloin kun jälkeä tein niin olin juuri laittanut kepin maahan kun iso sakemanni juoksi mua kohden metsässä ja kävi juoksentelemassa jäljellä ja haukkumassa mulle. En tiedä sekoittiko tämä koiraa vai mikä mutta vitos kepistä ihan reilusti yli. Muuten tosi hienosti pikku-otus ajoi jälkeä ja ilmaisi muut kepit.

Hui..uskaltautuisikohan sitä lomalla kisoihin. Olen salaa niitä vähän katsellut